Οι ατάκες της Ντένης!

482

Κουίζ με δέκα σπαρταριστές ατάκες της αγαπημένης Ντένης Μαρκορά!

Ντένη Μαρκορά, μία προσωπικότητα που έμεινε στην ιστορία με τις ατάκες και το βιτριολικό της χιούμορ! Μία εκπληκτική Ντίνα Κώνστα στο ρόλο της εκκεντρικής και κομψής μεγαλοαστής Ντένης Μαρκορά, η οποία διαρκώς χώνει την μύτη της στη ζωή του γιου της, αλλά πάντα… με στυλ! Πόσα καλά θυμάσαι τις ατάκες αυτής της περσόνας μου που μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου; Παίξε τώρα το κουίζ και προσπάθησε να συμπληρώσεις σωστά δέκα σπαρταριστές ατάκες της αγαπημένης Ντένης Μαρκορά!

Quiz: Πόσο καλά θυμάσαι τις ατάκες της Ντένης;

/10

1 / 10

Μαρούσκα, …

2 / 10

Σε κλείνω τώρα γιατί πρέπει να…

3 / 10

Χριστέ μου…

4 / 10

Τώρα θα σε χαστούκιζα, αλλά θα μου χαλάσει…

5 / 10

Ωραία είμαι κάθε μέρα, σήμερα είμαι….

6 / 10

Η κατίνα και η πλατίνα τον πρώτο χρόνο…

7 / 10

Τι λες μωρή διασταύρωση ασβού με…

8 / 10

Με ένα εισιτήριο διαρκείας είσαι πάντα ασφαλής….

9 / 10

Τι να περιμένει κανείς από γυναίκα που….

10 / 10

Ο μόνος τρόπος χρυσό μου για να πληγωθεί ένας άντρας από λέξεις είναι…

Θέλεις να παίξεις περισσότερα quiz για σειρές;

Αν σου αρέσει να αράζεις στον καναπέ και να παρακολουθείς ελληνικές σειρές, αν ξενυχτάς βλέποντας Netflix και πηγαίνεις με το ένα μάτι κλειστό το πρωί στη δουλειά, αν διασκεδάζεις παίζοντας κουίζ, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο! Τσέκαρε τις γνώσεις και τη μνήμη σου παίζοντας περισσότερα κουίζ για ελληνικές και ξένες σειρές και ανακάλυψε αν είσαι τόσο καλός όσο νομίζεις!

Στο kouiz.gr θα βρεις ακόμα κουίζ για ταινίες, κουίζ για τους αγαπημένους σου ηθοποιούς και γενικώς πολλά κουίζ που αφορούν ταινίες και σειρές. Μη χάνεις χρόνο και διασκέδασε παίζοντας ένα κουίζ!!!