Μπορείς να αναγνωρίσεις μια ξένη ταινία από την περίληψή της;

1011

Κουίζ με 10 πασίγνωστες ταινίες! Θα τις αναγνωρίσεις από την περίληψη τους;

Πόσο σινεφίλ είσαι; Μπορείς να αναγνωρίσεις μία ταινία του παρελθόντος, μόνο από μία σύντομη περιγραφή της; Εμείς σου δίνουμε 10 πασίγνωστες ταινίες και εσύ πρέπει να λύσεις το γρίφο. Θα τα καταφέρεις;

Quiz: Μπορείς να αναγνωρίσεις μία ταινία του παρελθόντος, μόνο από μία σύντομη περιγραφή της;

/10

1 / 10

Στις αρχές του 1860 κι ενώ η Αμερική υπέφερε από τον εμφύλιο πόλεμο, στη Νέα Υόρκη μια άλλη μάχη ξεκινούσε. Στα Πέντε Σημεία της Νέας Υόρκης οι συγκρούσεις των ντόπιων με τους Ιρλανδούς και Ιταλούς μετανάστες έκανε την περιοχή πολύ επικίνδυνη.

2 / 10

Μια διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, ανακαλύπτει μια συγκάλυψη βιομηχανικής δηλητηρίασης στο νερό της πόλης Χίνκλεϊ που απειλεί την υγεία όλων των κατοίκων.

3 / 10

Ένας θίασος μπαλέτου στη Νέα Υόρκη ετοιμάζει την παραγωγή της Λίμνης των Κύκνων. Η Νίνα Σάιερς διεκδικεί το ρόλο ανάμεσα σε πολλές άλλες χορεύτριες συμπεριλαμβανομένης και της νεοφερμένης Λίλι.

4 / 10

Σε ένα γηροκομείο, ο ηλικιωμένος Ιρλανδό-Αμερικανός βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Φρανκ Σίραν, αφηγείται τη ζωή του ως δολοφόνος της Μαφίας.

5 / 10

Ένας 35χρονος αθλητικός ατζέντης που εργάζεται για εταιρία Sports Management, μετά από έναν νευρικό κλονισμό εξαιτίας του στρες και της ένοχης συνείδησης, γράφει μια δήλωση για την ατιμία που υπάρχει στην επιχείρηση του αθλητικού μάνατζμεντ και για το πως πιστεύει ότι θα έπρεπε να λειτουργούσε.

6 / 10

Ο Ανθυποπλοίαρχος Ντάνιελ Κάφι, γιος του πρώην Γενικού Εισαγγελέα και Δικαστή του Ναυτικού, είναι ένας άπειρος δικηγόρος του Ναυτικού, ο οποίος καλείται να υπερασπιστεί δύο πεζοναύτες, τον Οπλίτη Λάουντεν Ντάουνι και τον Υποδεκανέα Χάρολντ Ντόσον.

7 / 10

Ο Τζέρι Κόνλον είναι ένας νέος που ζει στην Βόρεια Ιρλανδία. Αφού ο πατέρας του, Τζουζέπε, θα καταφέρει να τον σώσει από τον IRA, τον στέλνει στο Λονδίνο για να γλιτώσει περαιτέρω μπλεξίματα.

8 / 10

Ένας δραστήριος νέος καθηγητής, ο Τζέιμς Λιντς, φτάνει σε ένα σχολείο για κωφούς και βαρήκοους στη Νέα Αγγλία. Σύντομα βλέπει μια νεαρή κωφή γυναίκα να εργάζεται ως επιστάτρια. Η γυναίκα, η Σάρα Νόρμαν, πρώην άριστη μαθήτρια, δεν αντιμετωπίζεται καλά από το ακούον προσωπικό, αλλά φαίνεται να τα πηγαίνει καλά με τους κωφούς μαθητές.

9 / 10

Ο Λου Πάσκαλ είναι ένας ηλικιωμένος μικροαπατεώνας και πρώην γκάνγκστερ πιστεύει ότι στο παρελθόν ήταν μεγάλος εγκληματίας. Τα χρόνια όμως έχουν περάσει και είναι αναγκασμένος να μένει σε ένα άθλιο μικρό διαμέρισμα να φροντίζει την ιδιότροπη Γκρέις.

10 / 10

Ο Μάικλ Ντόρσι είναι ένας άνεργος ηθοποιός με κακή φήμη. Έχοντας σκοπό να βρει τα χρήματα ώστε να βοηθήσει τον φίλο του Τζεφ να ανεβάσει το θεατρικό του έργο, μεταμφιέζεται σε γυναίκα με το όνομα Ντόροθι Μάικλς και πιάνει δουλειά σε μια σαπουνόπερα, χωρίς κανείς να ξέρει ότι είναι άνδρας.

Θέλεις να παίξεις περισσότερα κουίζ για ελληνικές και ξένες ταινίες;

Αν σου αρέσουν οι ταινίες και δεν χάνεις προβολή στο σινεμά της γειτονιάς σου, τότε μπορείς να τσεκάρεις τις γνώσεις που τόσο απολαυστικά απέκτησες παίζοντας περισσότερα κουίζ για ταινίες!

Στο kouiz.gr θα βρεις ακόμα κουίζ για σειρές, κουίζ για τους αγαπημένους σου ηθοποιούς και γενικώς πολλά κουίζ που αφορούν ταινίες και σειρές. Μη χάνεις χρόνο και διασκέδασε παίζοντας ένα κουίζ!!!