Βιογραφίες: Φρέντι Μέρκιουρι

2071

Κουίζ για το θρύλο της ροκ σκηνής Φρέντι Μέρκιουρι!

Ένας θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πιο χαρισματικούς ροκ τραγουδιστές όλων των εποχών! Ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, που συνέπαιρνε τα πλήθη σε κάθε συναυλία του, τόσο για τη σπουδαία φωνή του, όσο και για την μοναδική performance του πάνω στη σκηνή! Ένα κουίζ αφιέρωμα στο μεγάλο θρύλο της ροκ σκηνής Φρέντι Μέρκιουρι και δέκα ερωτήσεις γύρω από τη ζωή και την καριέρα του. Θα καταφέρεις να απαντήσεις σωστά και στις δέκα; Παίξε το κουίζ και μάθε όσα δεν γνωρίζεις για αυτή τον σπουδαίο καλλιτέχνη!

Quiz: Πόσο καλά ξέρεις τον μοναδικό Φρέντι Μέρκιουρι;

/10

1 / 10

Που γεννήθηκε ο εμβληματικός μουσικός, Φρέντι Μέρκιουρι;

2 / 10

Ποιος είναι ο τίτλος της ταινίας με θέμα τη ζωή του θρυλικού Φρέντι Μέρκιουρι;

3 / 10

Σε ποιο διάσημο συγκρότημα υπήρξε φρόντμαν;

4 / 10

Ποιο ήταν το πραγματικό του όνομα;

5 / 10

Τι δουλειά έκανε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων;

6 / 10

Ποιο είναι το όνομα της γυναίκας που υπήρξε σύντροφος του Φρέντι, αλλά και στενή φίλη μετέπειτα;

7 / 10

Πως ονομαζόταν το μοναδικό σόλο άλμπουμ του, το οποίο κυκλοφόρησε το 1985;

8 / 10

Με ποιο/α καλλιτέχνη/ιδα συνεργάστηκε στο τραγούδι «Barcelona», το οποίο ήταν και το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης το 1992;

9 / 10

Πόσα επιπλέον δόντια είχε ο Μέρκιουρι και δεν θέλησε ποτέ να τα φτιάξει, φοβούμενος ότι αυτό θα επηρέαζε τις φωνητικές του ικανότητες;

10 / 10

Πότε απεβίωσε ο Φρέντι Μέρκιουρι;

Θέλεις να παίξεις περισσότερα quiz για τραγουδιστές;

Αν οι τοίχοι του παιδικού σου δωματίου ήταν γεμάτοι με αφίσες από τους αγαπημένους σου τραγουδιστές και τραγουδίστριες, αν τους ακολουθείς στα social, αν ξέρεις την παραμικρή λεπτομέρεια γύρω από αυτούς και αν φυσικά σ΄αρέσουν τα κουίζ, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος! Τσέκαρε τις γνώσεις σου παίζοντας περισσότερα κουίζ για τραγουδιστές και τραγουδίστριες!!!

Στο kouiz.gr θα βρεις ακόμα κουίζ για ελληνική μουσική, κουίζ για ξένη μουσική και γενικώς πολλά μουσικα κουίζ. Μη χάνεις χρόνο και διασκέδασε παίζοντας ένα κουίζ!!!